Szombaton lesz a KUD-ARC 30 Fesztivál – RÉSZLETES PROGRAM

1682
M.W.S. zenekar

Idén ünnepli 30. születésnapját a művelődési ház pincéjében működő Kud-ARC Rock Klub. A szülinapi fesztivált augusztus 29-én, szombaton tartják a művelődési ház udvarán és a pinceklubban, melyre mindenkit szeretettel várnak.

A fellépőkkel készített interjúsorozat egyes részei itt, itt és itt találhatóak.

A fesztiválra már kora délután érdemes lesz ellátogatni, hiszen a 15 órai kapunyitást követően az ingyenes programok között kicsi és nagy egyaránt találhat kedvére valót.

16.00 órától a civil soron:
A Kamasztér Alapítvány GAME STATION EXTRA játszóházzal – logikai, stratégiai, absztrakt és ügyességi játékokkal – vár minden kedves játszani szerető vendéget, kicsiket és nagyokat egyaránt. A játszóházban játszhatsz egyedül vagy barátokkal, de ki is hívhatod játékmestereinket egy partira.
Tedd próbára önkénteseink tudását: legyen szó a kedvenc állatodról vagy egy virágról, kérd meg őket és meghajtogatják neked lufiból!

Az Ürömi Menhely standjánál lehetőséged lesz találkozni és játszani Lunával, a terápiás kutyával, interaktívan beszélgetni az állatotthon önkénteseivel a felelős állattartásról, örökbe fogadásról, valamint arról is, hogyan zajlik az élet a menhelyen.

A Kud-A.R.C. K.I.E. és a Kreatív műhely közösen tart kézműves foglalkozást, aminek keretein belül lehetőség lesz szélforgó készítésére, újrahasznosított alapanyagokból ékszerek varázslására és nem utolsó sorban arcfestésre. Az arcfestő önkéntesek nem ismernek lehetetlent, keressétek őket bátran kéréseitekkel! Ezenkívül lesz babajátszó és óriás buborék eregetés is.

Az Infó pultban lehet Kud-ARC totót kitölteni és tombolát vásárolni. A sok nyeremény között lesz Jürgen Klopp-os Erdinger weißbier és ajándékcsomag, valamint külön ez alkalomra készített, KUD-ARC 30 címkés Törley pezsgő. Fesztivál pólót is itt lehet majd kapni.

A látogatók szomjukat a Kunsthof pultnál olthatják üdítőkkel, a solymári Hamvas pincészet boraival és német prémium sörökkel. A Solymári finomságok büfékocsinál pedig lángos és minipalacsinta várja majd az érdeklődőket.

Kud-A.R.C. 30 színpad műsora

16.00 óra: FélDecibel – A kiváló zenészekből álló akusztikus formáció sok rajongót szerzett már solymári fellepésein is.

17.00 óra: ASTRACT – A fiatal, sokra hivatott csapat idáig Starfucks néven zúzott a Kud-ARC-ban.

18.00 óra: Média Kontroll – Az egyik alapító tag, Berezvai Marcell emlékét őrizve a bulira újra összeáll az eredeti felállásban a csapat.

19.00 óra: Dob-Show – Három kiváló dobos, Király István (Rezső), Hornyák Péter és Hornyák Balázs részvételével.

19.30 óra: Kud-ARC totó eredményhirdetés, pezsgőbontás a Törley jóvoltából.

20.00 óra: M.W.S. – A Rock Klub kedvenc „házi zenekara”, melynek tagjai közül többen – a Tancus Saurus zenészeként – részt vettek a Kud-ARC 1990-es alapításában.

21.00 óra: Tombola

21.30 óra: Erős Pista (Red Hot Chili tribute) – A zenekar fergeteges bulival gondoskodik a 30. születésnap méltó zárásáról

Kedvcsináló fotóválogatás a Kud-ARC 25 Fesztiválról
(Saskői Éva és Laki Zoltán fotói)

Kud-ARC K.I.E – solymáronline
Fotók (Kud-ARC 25 Fesztivál): Saskői Éva, Laki Zoltán