Megjelent a Solymári Hírmondó decemberi száma

743

Megjelent a Solymári Hírmondó legfrissebb, decemberi száma és a következő héten a postaládákba kerül.

Az újságban olvashatnak az adventhez és a karácsonyi időszakhoz kapcsolódó hírekről, de 2021-re készülve már a jövő évi hulladéknaptárat és a hulladékszállítási információkat is megtalálják a Hírmondó hasábjain.

Az önkormányzati rovatban dr. Szente Kálmán polgármester számol be az őszi és téli aktualitásokról, tervekről: szóba került a karácsonyi készülődés, a település pénzügyi helyzete és az idei év fejlesztései, pályázatai. A Településüzemeltetési Kft.-ről szóló sorozatban – az évszakhoz igazodva – a téli síkosságmentesítés és hókotrás témakörét járhatjuk körül.

Lovász Irén, az idén Magyarország Érdemes Művésze díjjal kitüntetett népdalénekesnő nemcsak a mindennapi éneklés fontosságáról, hanem kutatásairól, oktatói tevékenységéről és solymári kapcsolódásairól is mesél a vele készült interjúban. A lap hasábjan bemutatkozik a református gyülekezet újonnan megválasztott lelkésznője, Dani Eszter.

Örülhetünk a Solymári SC kézilabda-szakosztályának U13-as csapatai által elért országos sikereknek, láthatjuk, hogy milyen online kulturális tartalmakat készít a lakosok számára járványhelyzetben a művelődési ház, és elolvashatjuk a Német Nemzetiségi Önkormányzat elmúlt egy évéről szóló beszámolót is.

Amennyiben nem kapnak Hírmondót, jelezzék Kovács Erikánál (06-70/611-7635, solymar.terjesztes@gmail.com).

A Solymári Hírmondó az interneten is olvasható: www.solymarihirmondo.hu.

solymáronline