Felhívás a 70 év felettiek karácsonyi támogatásával kapcsolatban

1160

A Solymári Polgármesteri Hivatal tájékoztatása szerint azok a 70 év feletti, állandó solymári lakosok, akik az idei karácsonyi támogatást nem tudják bankszámlára kérni, az összeget – a koronavírus-járvány miatt – kizárólag előre egyeztetett időpontban vehetik fel.

A támogatás személyes átvételére a 06-26-560-600 telefonszám 804-es mellékén lehet időpontot kérni. Az átvételre 2020. november 9. napjától van lehetőség a polgármesteri hivatalban, személyesen vagy meghatalmazott útján (utóbbi esetben írásos meghatalmazás szükséges).

A polgármesteri hivatal a karácsonyi támogatás összegét idén elsősorban átutalással küldi meg az arra jogosultaknak. Aki tavaly már megadta a bankszámlaszámát, annak nincs teendője, idén is utalva fogja megkapni a támogatást. Aki ezt még nem tette meg, bankszámlaszámát az erről a linkről letölthető, valamint a novemberi Solymári Hírmondóban is megtalálható formanyomtatványon tudja bejelenteni a hivatalnak. Aki a támogatást csak készpénzben tudja átvenni, a 06-26-560-600 telefonszám 804-es mellékén tud időpontot egyeztetni a hivatal munkatársával.

solymáronline