NE MENJ MESSZIRE, GYERE SOLYMÁRRA BANKOLNI!

931

A 100%-ban hazai MagNet Magyar Közösségi Bank tevékenysége 20 éves múltra tekint vissza. Solymári fiókunk családias légkörben, rugalmas, segítőkész kollégákkal várja a Várhegy utca 1. alatt (Várhegy Társasház – Mátyás király utca sarok).

Testre szabott számlavezetés vállalkozásoknak

MARS, NAP és JUPITER vállalkozói számlacsomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy rugalmasan illeszkedjenek cége méretéhez és bankolási szokásaihoz. Az új vállalkozások számára nyitható ÜSTÖKÖS számlacsomagban mindössze 300 forintos számlavezetési díj mellett, az első 5 utalás 1 millió forintig ingyenes. Társadalmilag hasznos tevékenységet végző vállalkozások számára SZFÉRA számlacsomagunk számlavezetési díja becsületkasszás.

Becsületkasszás számlavezetés a lakosságnak, speciális számlacsomagok civil szervezeteknek, társasházaknak

A lakossági ügyfelek különleges ügyféljogukkal élve szabadon, anyagi lehetőségeikhez mérten választhatják meg a havi számlavezetési díjukat, 0 és 1000 Ft között.
HÁZMESTER számlacsomagunkat kifejezetten a társasházak speciális igényeire szabva alakítottuk ki, épp úgy, ahogy civil szervezetek számára dedikált CIVIL számlacsomagot kínálunk.

A MagNet nem bankkártyát, betétet, hitelt árul. Hanem megváltoztatja az emberek pénzhez való viszonyát.
Összekapcsolja a szereplőket. Transzparensebbé teszi a pénz útját, az egyéni döntési alternatívákat, így láthatóvá teszi a személyes hatásokat.

www.magnetbank.hu

Jelen tájékoztató nem minősül nyilvános ajánlattételnek és nem jogosít kedvezmény igénybevételére, kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja. A Bank fenntartja a feltételek egyoldalú módosításának jogát. A jelen tájékoztatóban foglalt információ nem teljes körű, további részletes információért kérjük, forduljon kollégáinkhoz bármely MagNet bankfiókban.