Kerestetik a legkreatívabb óvodapedagógus!

1358

A csaladinet.hu oldalon meghirdetett pályázat nyertesei összesen közel 2 millió Ft értékben nyerhetnek ovis csoportjaik számára is értékes, fejlesztő, szórakoztató ajándékokat.
A pályázat célja, hogy megtalálják a legkreatívabb magyar óvodapedagógust, aki ötletes nevelési módszerekkel terelgeti ovis csoportját a helyes irányba, vagy éppen olyan barkácsolós feladatot talált ki, amit a legkisebbek is ügyesen meg tudnak oldani a végeredményre pedig mindenki nagyon büszke lehet.

Mit kell tenni a pályázónak?

Feltölteni egy 2–3000 karakteres cikket a csaladinet.hu oldalra, melyben lépésről lépésre bemutatásra kerül egy olyan barkácsolós, kreatív alkotási folyam, melyet óvodások is el tudnak végezni, vagy leírásra kerül egy olyan ötletes, a hétköznapitól eltérő nevelési elveket tartalmazó módszer, melynek alapja a kreativitás vagy annak fejlesztése. Egy óvodapedagógus több írással is pályázhat.

Ki pályázhat és meddig?

Bármely diplomás óvodapedagógus beküldheti írását, 2016 november 25 ig. Eredményhirdetés december 6-án. A részletek itt érhetők el.