Ropták, míg el nem kopott cipőjük talpa

3250
Milbich Edit 2015-ös fotóján: Cservenyi Ferenc, Dr. Szente Kálmán – polgármester, Bacs Fanni – bíróné, Pénzes Gábor – bíró, Zsolnai Balázs – kisbíró

Komolyan vette Solymár fiatalsága a kisbíró szavait és élve a rájuk ruházott hatalommal végigtáncolták a múlt hét szombatját.

Aztán, ahogy a nap véget ért – kénytelen, kelletlen – visszaadták a falu kulcsát polgármester urunknak. Összepakoltak a zenészek, az addig mulatozó ifjak szorgos takarítókká váltak, a mulatság pedig szép emlékké.

Nem maradt más hátra, minthogy a szervező Reményi Margit Táncegyüttes megköszönje valamennyi jelenlévőnek – köztük Solymár szinte összes óvodásának és iskolásának – hogy együtt töltötték velük ezt a szép napot, Puck Magda néninek és családjának a szőlőkoszorú elkészítését, a tombolatárgyak felajánlóinak a nemes gesztust és végül, de tényleg nem utolsósorban az önkormányzat jelentős anyagi támogatását.

A támogatók listája:
Solymár Nagyközség Önkormányzata, Apáczai Csere János Művelődési Ház és Könyvtár, Pilis Print Digitális Nyomda Pilisvörösvár, Halmschlager Trade Zrt. Templom tér, Marika Virágbolt Solymár, Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet, Solymári Római Katolikus Egyházközség, Éva Virágboltok Solymár, Ezerjófű Gyógynövénybolt, Leskó Kertészeti Áruda, Schultz Söröző, Cservenyi Autó Bt., Vitaminporta Kft.

Kárpáti Zsuzsanna fotói a mulatságról:

sz00sz01sz03sz02sz04sz05sz06sz07