Két nőt gázoltak el a Rózsika utcai gyalogátkelőn

1593
Két nőt gázoltak el a Rózsika utcai gyalogátkelőn
RUMedia.hu (a Rózsika utcai gyalogátkelőhely Solymáron)

Cikkünket frissítettük 2023.12.07-én.
A rendőrség friss információi és fotói alapján a tegnap elfogott elkövető rendszeresen ült ittasan a volán mögé és vezetett településünkön, így különösen hálásak lehetünk a rendvédelmi szerveknek sikeres munkájukért, kiváltképpen körzeti megbízottjainknak.

Cikkünket frissítettük 2023.12.06-án.
A proaktív térségi együttműködésnek és a kamerahálózatnak köszönhetően, sikeresen elfogták a bűncselekménnyel meglapozottan gyanúsítható elkövetőt. Belső értesüléseink szerint Budapesten a II. kerületben kézre került mind a bűncselekményben részes sofőr, mind a gépjármű. A feltételezett elkövető II. kerületi lakos, aki orosz-magyar kettős állampolgár.

Előzmények:

A Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán 13010/251762023 bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Az ismeretlen sofőr WI-BE 989 német rendszámú BMW X6 típusú autójával közlekedett 2023. december 5-én 17 óra 46 perckor Solymár Rózsika úton. Egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez ért, ahol két, az úttesten szabályosan átkelni szándékozó nőnek nem adta meg az elsőbbséget és elütötte őket, mindketten megsérültek.

A balesetet okozó jármű sofőrje megállás és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott Budapest irányába. Kocsija bal oldala rongálódott, oldalsó tükre letört.

A rendőrök az autós mielőbbi azonosítása és elfogása miatt kérik az állampolgárok segítségét. Ha tudja ki lehetett a sofőr, személyazonosságával vagy a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést az 06/80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívón.

Police.hu / SolymárOnline

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu