Hétvégi programajánló a Gyermekvasútra

626
Hétvégi programajánló a Gyermekvasútra
Fotó: MÁV Zrt.

A budapesti Gyermekvasút izgalmas hétvégi programokkal várja a családokat és minden kisvasút kedvelőt. Szombaton és vasárnap, Hűvösvölgyben, egy exkluzív modellvasút-kiállítás kerül megrendezésre, ahol a keskeny-nyomközű járművek kerülnek bemutatásra. A részvételhez csak egy gyermekvasúti vonatjegy szükséges, amely aznap az utazáshoz is felhasználható. Jöjjenek és élvezzék a hétvégi kisvasúti kalandokat!

Hétvégi programajánló a Gyermekvasútra
Fotó: MÁV Zrt.

Ezen a hétvégén a gyermekvasutazást más izgalmas programokkal is összeköthetik. A hűvösvölgyi Gyermekvasutas tábor csarnokában megtekinthetik a keskeny-nyomközű vasútmodellek valósághű működését a H0e méretarányú pályákon, valamint megcsodálhatják a gyermekvasúti mozdonyok és kocsik modelljeit is. Emellett LEGO járművek bemutatására is sor kerül. A hűvösvölgyi vasútmodell-kiállítás szombaton és vasárnap 10:00-tól 16:00-ig látogatható, és a belépéshez mindössze egy aznap érvényes gyermekvasúti vonatjegy szükséges, amit akár a kiállítás bejáratánál is beszerezhetnek. Ne hagyják ki ezt az izgalmas hétvégi programot!

Mindkét menetirányba naponta két alkalommal indulnak a gőzvontatású nosztalgiavonatok, miközben a hagyományos vonatok Hűvösvölgy és Széchenyihegy között 40-50 percenként közlekednek.

Az adott napra vonatkozó mentrendért látogassanak el a Gyermekvasút honlapjára: https://gyermekvasut.hu/menetrend/

SolymárOnline