Erősít a JYSK: Solymáron nyitotta meg új áruházát

1675
Helló Solymár!
A Solymáron nyílt új JYSK áruház csapata

Tovább terjeszkedik a JYSK kiskereskedelmi üzletlánc, augusztus 30-án két újabb áruházat nyitottak meg, ezúttal Solymáron és Móron.

A 2022/2023-as pénzügyi évben a JYSK már egy új áruházat átadott, és 2023 végéig újabb két üzletük nyílt meg. Az áruháznyitások mellett, folyamatosan újulnak meg a meglévő egységek is a JYSK legmodernebb, 3.0-ás koncepciójának megfelelve.

Az új áruházak mindegyike több mint 900 négyzetméteres alapterületű, és a 3.0-ás koncepció jegyében a bútorok közötti eligazodást 3 bemutató-szoba segíti, de külön matrac-stúdiót is kínál a JYSK, ahol a vásárlók otthonos környezetben nem csupán tanácsokat kapnak, de ki is próbálhatják a termékeket.
„Azt látjuk, hogy az online vásárlások felpörgése mellett továbbra is jelentős az igény a fizikai áruházakra, főleg a bútorok, matracok vásárlásánál. Országszerte 94 áruházunk van, ezzel a két új egységgel pedig tovább erősítettük a jelenlétünket az agglomerációban és Fejér vármegyében. Az idei év végéig pedig további két új JYSK-áruház nyílik meg, egy a főváros közelében, egy pedig vidéken” – mondta Szimeiszter Sándor, a JYSK Magyarországért, Ausztriáét és Görögországért felelős country directora.

Jótékonysággal kísért üzletnyitás
A JYSK-nél hagyománya van annak, hogy az áruháznyitásokat vagy újranyitásokat valamilyen jótékonysági akció kíséri. Skandináv gyökerű lakberendezési áruházláncként az otthonteremtés, a lakó- és közvetlen környezet kényelme, biztonsága áll a tevékenység fókuszában. Folyamatosan keresi a vállalat a támogatási lehetőségeket a helyi, regionális és országos szervezetekkel, és igyekszik ezen törekvésükben segíteni őket. A mostani adományozásban a Sharity segítette a JYSK-öt abban, hogy megtaláljuk egymást ezekkel a szervezetekkel. A nyertes kiválasztásában pedig bárki részt vehetett a Sharity felületén. A győztes a Ganz Ifjúsági Műhely Egyesület lett, akikre több mint 5 ezer szavazat érkezett. A szervezet közel 40 éve várja Békásmegyeren elektronikai és modellező szakkörein az érdeklődő fiatalokat. Céljuk segítséget nyújtani a lakótelepi gyermekek és fiatalok szabadidejének társadalmilag hasznos eltöltéséhez. A pályázaton a gyermekek számára kényelmesebb és munkát támogató környezetet teremtéséhez kérték a JYSK segítségét, amihez 500 ezer forintos támogatást kaptak.

Az áruházlánc egyébként a nyitás napján az akciók mellett ajándékkal is várta vásárlóit, egy fürdőlepedővel és hatalmas bevásárlótáskával.

Folyamatosak a felújítások is
Az új áruházak nyitása mellett a meglévő üzleteit is folyamatosan átépíti a JYSK a 3.0-ás koncepció szerint, ez azt jelenti, hogy 2024 év végéig világszerte a vállalat minden áruháza, több mint 3300 egység megújul, Magyarországon pedig 2023. augusztus végéig összesen 67 áruház üzemel majd az új koncepciónak megfelelően. A projekt 2000. átalakított áruháza egyébként Gödöllőn nyílt újra június 21-én.
A munkálatok során kiemelt figyelmet fordítottak az energiahatékonyságra, így például az izzókat LED-ekre cserélték, a szociális helyiségekbe pedig mozgásérzékelőt szereltek. Az új koncepció jegyében az üzletekben a világítás szakaszolt, 3 ütemben lehet felkapcsolni, amelynek köszönhetően kevesebb fény mellett is nagyszerű vásárlási élmény nyújtható, miközben az áruházak világításának energiafogyasztása legalább 25 százalékkal csökkenthető.

A JYSK-ről
A JYSK egy skandináv gyökerű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc, amely megkönnyíti bármely szoba vagy kert berendezését. A JYSK több mint 3300 áruháza és webshopja 48 országban nagyszerű ajánlatokkal és hozzáértő kiszolgálással várja vásárlóit bármely felületen. Az alapító Lars Larsen első boltját Dániában 1979-ben nyitotta meg. A JYSK ma már 30 ezer munkatárssal rendelkezik. A JYSK Csoport forgalma a 2021/22-es gazdasági évben 4,87 milliárd euró volt. A JYSK-nek jelenleg Magyarországon több mint 1000 munkavállalója van és 94 üzlettel rendelkezik. A JYSK Magyarországon a 2021/22-es gazdasági évben 67,6 milliárd Ft árbevételt ért el, ami 19%-os növekedést jelent.

SolymárOnline