Traktoros felvonulás Solymáron

2620
Traktoros felvonulás Solymáron
Borítókép: https://www.youtube.com/channel/UCpsMSWPrfb9vN2udzYTZQQg

Idén a XVI. Traktor Találkozó keretein belül 2023. 07. 02-án 16 órakor kezdődik a felvonulás a szokásos útvonalon, de a gyülekezőre már 15 órától várják Önöket.
Rendhagyó módon, ebben az évben maga a felvonulás kerül megrendezésre, amelyet megelőzően és majd azt követően is lehetőségük nyílik az öreg gépek megtekintésére és egy kis beszélgetésre is.
Készüljenek, – ha nem is egy hagyományos találkozóra- de legalább egy “traktor szellőztetésre”.

A rendezők kérik, hogy a traktor felvonuláson (traktorral, utánfutóval) résztvevők legkésőbb 2023. július 2-án 15:20-ig érkezzenek meg az Aranykorona Vendéglő melletti parkolóhoz.

  • Gépindítás 15:30-tól, majd felsorakozás a felvonuláshoz.
  • A felvonulás 16:00-kor indul

A körülbelül 8 km hosszú útvonal:
Sport utca/sportpálya/ – Terstyánszky u. – Váci Mihály u. – Rozmaring u. – Ifjúság u. – SPAR parkoló – Terstyánszky u. – Mátyás kir. u. – József Attila u. – Dózsa György u. – Templom tér – Kálvária u. – Hősök u. – Mátyás király u − Terstyánszky u. – Sport utca/sportpálya/

A rendezők felhívják szíves figyelmüket, hogy a traktoros felvonuláson mindenki saját felelősségére vesz részt. Az esetleges károkért, balesetekért a rendezőséget felelősség nem terheli. Továbbá kérik a résztvevőket, hogy a találkozó ideje alatt a közúti közlekedés szabályait tartsák be.
Kiemelten figyeljenek a gyermekekre! Minden kedves résztvevőnek és a rendezvényre ellátogatóknak jó szórakozást kívánnak!

A rendezők a változtatás jogát fenntartják.

SolymárOnline