Lakossági tájékoztató és fórum

1007
Lakossági tájékoztató és fórum
Borítókép: google.com/maps (RUMedia.hu)

Tisztelt Füves utca környékén élő lakosság!

Solymár Nagyközség Önkormányzata a TOP_PLUSZ-1.2.3-21-PT1-2022-00073 pályázat keretében 250 000 000 forint összegű támogatást nyert el a Solymár, Koppány Márton utca alsó szakasz út- és járda helyreállításához és megépítéséhez.

A munkák megkezdése előtt személyes lakossági fórum keretében tájékoztatót tartunk a beruházásról, a konkrét kivitelezés ideje alatt a közlekedés, hulladékszállítás rendjéről, valamint az ideiglenes parkolás szabályozásáról és a felmerülő egyéb kérdésekről az alábbiak szerint.

A Koppány Márton utca felújítása az Anna kápolna-Pihenő utca találkozásánál kezdődik. A forgalomkorlátozással érintett KÁPOLNA UTCA, NAP UTCA, MADÁR UTCA ÉS FÜVES UTCA lakói számára lakossági helyszíni tájékoztatót tartunk:

Helyszín: Kápolna u.-Füves u.-Nap u. találkozása

Időpont: 2023. június 21. (szerda) 18 óra

A Kerekhegyi lakóterületet köldökzsinórként összekötő Koppány Márton utca alsó szakaszának megépítése, rekonstrukciója közös ügyünk.
Az építkezéssel járó nehézségek minimalizálása mellett kérjük szíves türelmüket és együttműködésüket. Reményeink szerint minél hamarabb birtokba vehetjük az új úttestet és a járdát.

Solymár, 2023. június 14.

Solymár Nagyközség Önkormányzata