Olvasás Éjszakája Solymáron – mindenkit vár a könyvtár

511

A solymári Apáczai Csere János Művelődési Ház és Könyvtár két év kihagyás után 2022. október 22-én, szombaton újra megrendezi az Olvasás Éjszakája rendezvényt. Ezen a napon nyitva lesz a könyvtár 16:00-tól 19:00 óráig.

Ezen a napon lehetőség van könyvtári tagságot váltani. Felnőtteknek 2000 Ft/év, nyugdíjasoknak 1000 Ft/év, diákoknak 500 Ft/év változatlan díjért. Ajándékként a beiratkozott olvasók ingyenes tagságot választhatnak az év végéig a Játékába, a Diatékába vagy a Fonotékába.

Kipróbálhatják a családok a könyvtár több mint 130-féle társasjátékát, és a Játéka tagsággal rendelkezők ki is kölcsönözhetik azokat. A látogatók a közel 100 kötetes új gyermek- és felnőtt könyvkínálatból is csemegézhetnek.

Skótkockák címmel irodalmi kvízt hirdetett a könyvtár, melynek eredményhirdetésére az október 22-én 19:00 órakor kezdődő Skócia ege szabad! című zenés irodalmi esten kerül sor. A győztesek értékes könyvajándékban részesülnek! Kéri György skót dudás, skót szoknyás regényíró zenés irodalmi estjét követően skót táncbemutató és tánc tanítás lesz. A kvíz ezen a linken tölthető ki, a megfejtéseket október 21-ig várják.

apaczai.com/solymáronline