Adategyeztetés az idősek támogatásához

474

Karácsony közeledtével Solymár Nagyközség Önkormányzata 2022-ben is pénzbeli juttatás formájában támogatja a 70 éven felüli, solymári állandó lakosokat. A támogatás összege 8.000 Ft. Az idősek védelmére tekintettel a kifizetést az önkormányzat idén is elsősorban átutalással teljesíti.

Adategyeztetés azok számára szükséges, akik korábban még nem adták meg a bankszámlaszámukat, vagy újonnan kerültek a támogatottak körébe, illetve megváltozott tavalyhoz képest a bankszámlaszámuk.

Nekik ki kell tölteniük a Hírmondó októberi számának mellékleteként megtalálható formanyomtatványt, és azt – személyazonosságuk igazolása mellett – lehetőség szerint 2022. november 16-ig, de legkésőbb 2023. február 27-ig le kell adniuk a polgármesteri hivatalban (József A. u. 1.) vagy az Ezüstkor Szociális Gondozó Központban (Templom tér 8/b.).

Aki korábban már megadta a bankszámlaszámát és az azóta nem változott, annak nincs teendője, részére idén is átutalással érkezik a támogatás.

Az önkormányzat kéri azokat az időseket, akik eddig készpénzben kérték a kifizetést, hogy lehetőség szerint válasszák inkább a banki átutalást, és a fentebb leírt módon adják meg a bankszámlaszámukat.

solymáronline