Rocktóber a KUD-A.R.C. Klubban

303

Október 14-én pénteken a Burning Dame és a Marcello’s Mystical Mind zenekarok lépnek fel a KUD-A.R.C Klub színpadán, az Apáczai Csere János Művelődési Házban (Solymár, Templom tér 25.).

A koncert szervezői így mutatják be az együtteseket:
“A Burning Dame 2019-ben alakult Budapesten. A felállás két lány – két fiú, nevezetesen Andris a dobos solymári és az önkéntesünk is. 2021-ben felléptek a Solymári Búcsúban Deák Bill Gyula előtt.
Első megjelenésük 2020 tavaszán a FAKE című klipes dal volt, ami a Beautiful Monotony négydalos kislemezen kapott helyet. 2020 végén rögzítették első nagylemezüket, amit Beware the Dame névre kereszteltek. Stílusuk ötvözi a stoner metalt, a modern metalt és a bluest.”

” A Marcello’s Mystical Mind hangulat-hullámvasútra ültető, történetmesélős prog-rock az ember belső világáról. A csapat most debütál Solymáron, de énekesük, Török Viktor már nagy népszerűségre tett szert szűkebb hazánkban, a FéldeciBel zenekarral.
„Annyiféle módon keverik a progresszív üstben lévő stílus-levest, hogy kötelező végig hallgatni az albumokat. Aki szereti a még nem matekmetál, de azért jó ritmusokkal tarkított, dallamos és nem megszokott, de jó értelemben elvont zenéket, annak ez a zenekar minden vágyát kielégíti!” (Versember – KoncertEZ.blog.hu)

Kapunyitás 19 órakor, a program díjmentesen látogatható.

apaczai.com/solymáronline