Péter és Pál koncert az Art Udvar műsorán

392

Szeptember 16-án, pénteken Péter és Pál koncert lesz az Apáczai Csere János Művelődési Házban (Solymár, Templom tér 25.).

A Péter és Pál egy nagyon friss formáció – egyszerű, léleksimogató dallamok és elgondolkodtató, mégis bárki számára átérezhető dalszövegek kavalkádja. Magukat így jellemzik: folkpop a városszéli mezőkről. Egyszerű, könnyen énekelhető szerelmes dalok félhomályos kérdésekkel, titkos álmokkal. Virágfejek címet viselő első nagylemezükről a lemezpremiert körítő interjúban Prieger Zsolt, az Anima Sound System alapítója így ír sommásan:
„Törékeny, érzelmes, túlcsorduló, és még vagy ezer jelzőt lehetne aggatni Péter és Pál debütáló, utazós-költői albumára. Nemcsak Tövisházi Ambrus producer egyik legjobb munkájáról van szó: a dalszerző-énekesek is olyan magabiztosan mozognak a Kaláka-Muzsikás-Paul Simon-univerzumban, hogy az kábé felér egy teliholdas éjszakai fürdőzéssel egy elvarázsolt vidéken, ahol minden virágról egy ismerős zenei hatás jut eszünkbe, gyerekkorillattól kísérve.”

A program díjmentesen látogatható! Kapunyitás 19 órakor.

apaczai.com/solymáronline