Felvételt hirdet a piliscsabai Szent Tamás Akadémia

1016

Elindult a jelentkezés az Aquinói Szent Tamás Ökumenikus Közéleti Akadémia ősszel induló negyedik évfolyamára, melyre június 15-ig várják a keresztény fiatalok jelentkezését.

A 2018-ban alakult Aquinói Szent Tamás Ökumenikus Közéleti Akadémia egyedülálló, élményalapú képzést kínál azon 21-30 év közötti, keresztény, értelmiségi fiataloknak, akik egyetemi tanulmányaikat már befejezték vagy jelenleg végzik, és érzik magukban az elhivatottságot és a felelősséget szűkebb környezetük alakítása vagy a társadalmi szerepvállalás iránt.

A képzés a keresztény lelkiségi, gazdasági, társadalmi és kulturális élet szinte
minden területét lefedi, kezdve a teológiától az irodalmon, a művelődéstörténeten és a társadalomismereteken át egészen a politológiáig és a médiaismeretekig. Az akadémia oktatói a szakmájukban legmagasabban kvalifikált előadók, neves professzorok (részletek a honlapon.)
A 10 hónapos képzés Piliscsabán, bentlakásos, kollégiumi formában végezhető el 10 modulban, 8 tanulmányi út kíséretében. A kollégiumi életet közösségi, lelki, kulturális és sportprogramok gazdagítják. A program a résztvevők közül 15 fő számára teljesen költségmentes, és havi ösztöndíjban is részesülhetnek.

A képzésre jelentkezni az akadémia honlapján lehet, további részleteket pedig a Facebook-, illetve Instagram-oldalán olvashatnak.

solymáronline