Megjelent a januári Hírmondó

755
mockups-design.com

Már megjelent, és a napokban a postaládákba kerül az idei év első Hírmondója.

A tartalomból:

A tragikus körülmények között elhunyt fiatal művészre, Babicsek Bernátra emlékezünk.

Egy harmicéves történet végére került pont azzal, hogy decemberben megszavazta az Országgyűlés a solymári és pilisszentiváni kárpótlásról szóló törvényt. Az első időszak eseményeit Marlok Béla, az utolsó két évet Farkas Bernát foglalta össze a lap hasábjain.

Decemberben zajlott le a 2021-es solymári közmeghallgatás, aki nem volt ott, vagy nem látta a közvetítést, elolvashatja a beszámolót az újságban.

Előző számunkban hírt adtunk arról, hogy a környezetvédelmi bizottság kezdeményezésére komposztálási program indul a településen. Bárány Balázs képviselő, bizottsági elnök jóvoltából most megismerhetik a program részleteit.

Új sorozat indul a hagyományőrzés jegyében: Marlokné Cservenyi Magdolna a solymári sváb népdalkinccsel ismerteti meg az olvasókat.

A lapban megtalálhatják a közelgő kulturális programok beharangozóját, és visszatekintünk az elmúlt időszak eseményeire.

A Hírmondó online is olvasható. A lapot keressék a postaládákban. Aki nem kapott újságot, a terjesztőnél jelezheti igényét: Kovács Erika (70) 611-7635.

solymáronline