Köszönet az Ezüstkortól a készségfejlesztő hét tartalmas programjaiért

668

Az Ezüstkor Szociális Gondozó Központ Család-és Gyermekjóléti Szolgálata idén nyáron azoknak a hátrányos helyzetű, egészségügyi, mentális vagy családi problémával küzdő gyerekeknek szervezett szociális készségfejlesztő hetet, akikkel a gyermekjóléti alapellátás keretében foglalkozott, vagy jelenleg is aktív a kapcsolata.

“Olyan színes programokat igyekeztünk összeállítani, melyek az emlékezetes élményeken túl a kreativitást, együttműködést és a békés kommunikáción keresztül egymás elfogadását célozták meg” – mondta el Szelicsánné Szajáni Piroska intézményvezető. A tartalmas programok megvalósulása sokak összefogásának köszönhető, akiknek az intézményvezető nyilvánosan is szeretné kifejezni háláját. “Szeretnénk köszönetet mondani Solymár Nagyközség Önkormányzatának, a Solymáriak Baráti Körének, az újpesti Tarzan Parknak, a solymári Petneházy Lovasparknak és a Fővárosi Növény és Állatkertnek, hogy anyagi támogatásukkal lehetővé tették a tartalmas programok megvalósulását.
Földesi Jánosnak, a Solymári Polgárőrség és Önkéntes Tűzoltó Egyesület parancsnokának pedig külön köszönet a bemutatóért, melynek során a tűzoltóautóval, és a tűzoltók munkájával ismerkedhettek meg a gyerekek.”

solymáronline