Két év után újra csípős buli Solymáron – FOTÓK

890

Szeptember 18-án két év után végre újra élvezhették a csípős finomságokat a chilirajongók. A Kud-Arc Egyesület által szervezett nagysikerű rendezvény idén is nagyon sokakat vonzott, a helyszín ezúttal a teljes Templom tér volt, az események a templom előtt felállított sátorban zajlottak, kint pedig hazai termelők chilis finomságait kóstolhatták az érdeklődők.

Idén is volt chili szépségverseny, chilitotó, és interaktív gyerekprogramokkal is készültek a szervezők. A sátorban felállított színpadon elsőként a koradélutáni órákban a Szamár és a Köd zenekar zenélt, ezt pedig a mindig nagy érdeklődésre számot tartó chilievő verseny követte. Ezúttal nyolc bátor versenyző küzdött meg a győzelemért, az ország számos pontjáról érkeztek, sőt, egy olasz versenyző is megmérette erőstűrő képeségét. A versenyzők hősiesen küzdöttek, de az egyre erősődő paprikák kifogtak rajtuk. Ketten azonban végigették a sort, így köztük “szétivással” dőlt el a verseny – aki előbb megitta egy húzásra a fél liter sört, az nyert. Így lett a nyertes a Kakucsról érkezett, rutinos versenyző Kriston-Csigás Zoltán, a második pedig a győri Bóka Ödön Dönci.

A verseny után a színpadon a Papa Rap Jam játszott, őket egy fergeteges dobshow követte, a koncertek sorát pedig az Erős Pista zenekar zárta. Ezután a táncolni vágyók még bulizhattak egy ideig, a keverőpult mögött DJ Malek szórakoztatta a közönséget.

solymáronline

Fotó: Szima Roland