Szelektív kukák – meghosszabbították az átvételi lehetőséget

1110

Azoknak az ingatlantulajdonosoknak, akik még nem vették át a szelektív gyűjtőedényeket, a Depónia Kft. a későbbiekben is lehetőséget biztosít az átvételre.

A 3288 solymári háztartásból eddig 2064-en vették át a kék gyűjtőedényeket – tudtuk meg a szolgáltatótól. Aki a korábban meghirdetett időpontokban nem tudott sort keríteni az átvételre, annak első lépésként a szolgáltató kihelyezett ügyfélszolgálatán személyesen kell jeleznie az igényt. A kihelyezett ügyfélszolgálat Solymáron havonta egyszer, minden hónap első csütörtökén 11:00-től 12:30-ig és 13:00-tól 15:00-ig tart nyitva a Polgármesteri Hivatalban. Az igénybejelentéshez lakcímkártya és személyazonosító okmány szükséges. Itt az ügyfélszolgálat munkatársa kiállít egy igazolást, amivel az átvétel a Depónia Kft. solymári telephelyén (Solymár, Szent Flórián u. hrsz. 4065.) történik. A lehetséges időpontokról az ügyfélszolgálat ad felvilágosítást.

Az igazolás solymári lakosok számára ezen kívül a budakeszi ügyfélszolgálaton is kérhető, ahol minden csütörtökön 9:00-től 13:00-ig van ügyfélfogadás. Címük: 2092 Budakeszi, Fő u. 179., a budakeszi Polgármesteri Hivatalban.

solymáronline