Ők az idei ifjúsági kitüntetettek Solymáron – FOTÓK

1757
A fotón balról jobbra: Horányi Rozina Anna, Hadnagy Zsófia, Komorócki Máté (fotó: Szima Roland)

Horányi Rozina Anna, Hadnagy Zsófia és Komorócki Máté kapták az idei ifjúsági kitüntetéseket Solymáron. A díjakat – a veszélyhelyzet miatt – a képviselő-testület nevében dr. Szente Kálmán polgármester ítélte oda, az átadásra a március 15-i ünnepi műsor keretében került sor.

Solymár Nagyközség Önkormányzatának képviselő-testülete a fiatalok példamutató eredményének elismeréséül minden évben három kategóriában adományoz ifjúsági kitüntetéseket. Gaal-Hasulyó Bernadett, a közművelődési bizottság elnöke a díjak átadásakor hangsúlyozta: “Büszkék vagyunk arra, hogy fiataljaink az elmúlt év rendkívüli időszakában is kiemelkedő teljesítményt tudtak nyújtani”.

Solymár Kiváló Tanulója: Horányi Rozina Anna
Horányi Rozina Anna a Szent Angéla Általános Iskola és Gimnázium tanulója, aki példás magatartása mellett kitűnő tanuló. Szorgalma, kitartása töretlen, ezt bizonyítja az országos honismereti tanulmányi versenyen elért első helyezése is. Családja, tanárai és községünk büszke rá, eredményeivel méltó módon öregbíti Solymár hírnevét.

Solymár Kiváló Diáksportolója: Hadnagy Zsófia
Hadnagy Zsófia évek óta versenyzik akrobatikus rock and roll csapatával. Kitartásának és tehetségének köszönhetően fővárosi, megyei és országos versenyek győztese lett. Gratulálunk az elért kimagasló eredményekhez és a jövőre nézve is sikeres felkészülést és versenyzést kívánunk!

Ifjúsági Közösségi Munkáért Díj: Komorócki Máté
Komorócki Máté a Solymári Polgárőr és Tűzoltó Egyesület oszlopos tagja, sokak által ismert, hiszen 12 éve teljesít járőrszolgálatot közöttünk, Solymár biztonságáért. Élete összefonódott a községgel, elhivatott munkája felbecsülhetetlen érték a településen. Kívánjuk, hogy lendülete töretlen maradjon, és minél tovább tartson itt, Solymáron!

solymáronline
Fotó: Szima Roland