Új szakmai vezető a Pilisvörösvári Szakrendelő élén

946
Fotó: Pilisvörösvári Szakrendelő

A Pilisvörösvári Szakrendelő igazgatója, dr. Kóti Tamás január elsejével helyettes államtitkári kinevezést kapott az Emberi Erőforrások Minisztériumában, kijelölt szakmai helyettese pedig egészségügyi okok miatt nem tudta átvenni a rendelő vezetését. Ezért dr. Fetter Ádám pilisvörösvári polgármester Heidt Évát kérte fel a szakrendelő vezetésére – adta hírül a Vörösvári Hírek.

Heidt Éva 1996 szeptemberétől 15 éven át irányította az intézményt. Évtizedes gyakorlati tapasztalata mellett egészségügyi, közgazdasági és menedzser szakokleveles intézményvezetői és egészségügyi menedzser szakértői végzettséggel is rendelkezik. A megbízott vezető 2021. február elsején áll munkába.

“Az épületben folyó felújítási munkálatok felügyelete mellett fontos a lakosság egészségügyi ellátásának folyamatos biztosítása – mondta el a régi-új szakmai vezető. – Ezért a szakorvosi személyi lehetőségekhez képest a “szűk” hozzáférésű szakrendelések bővítése is fontos feladat. Az intézet zavartalan működése mellett a jelenleg folyó egészségügyi átalakítási rendszer előírásainak végrehajtása is kötelező számunkra. Azon leszünk, hogy az Egészségügyi Szolgálati jogviszonyról szóló 2020. évi C. törvény végrehajtását időben és a dolgozók tájékoztatása mellett megtegyük. Ehhez kérem valamennyi munkatársam türelmét és segítő hozzáállását“ – hangsúlyozta Heidt Éva a vorosvariszakrendelo.hu-n megjelent írásban.

solymáronline