Megújult a vörösvári szakrendelő honlapja, interneten is lehet időpontot kérni

1128
A vörösvári szakrendelő új időpontfoglaló oldala

Megújult a Pilisvörösvári Szakrendelő honlapja, és ezzel párhuzamosan januártól új, internetes betegelőjegyzési rendszert vezettek be. A www.vorosvariszakrendelo.hu/idopontkeres linken név, TAJ szám és elérhetőség (email-cím, telefonszám) megadásával lehet időpontot kérni a különböző szakrendelésekre.

Ha több orvos rendel a kiválasztott szakrendelésen, akkor megadhatjuk, hogy kihez szeretnénk időpontot kérni, valamint egy külön mezőben megjegyzést is tehetünk (pl. délelőtti vagy délutáni időpontot szeretnénk).

Az online időpontfoglalási rendszer a https://www.vorosvariszakrendelo.hu/idopontkeres linken érhető el, és jelenleg is fejlesztés alatt van. Az esetleges visszajelzéseket a titkarsag@vorosvariszakrendelo.hu email-címre lehet küldeni.

A fejlesztés célja a betegellátási folyamat kiegyensúlyozottabbá tétele, a várakozási idő rövidítése, valamint a rendelőintézeten belüli várakozás csökkentése volt – olvasható a rendelő honlapján. Természetesen továbbra is működik a telefonos előjegyzés a +36-26/330-422 és a +36-26/330-027 telefonszámok 10-es mellékén keresztül (hétfőtől péntekig 7:00-19:00 óra között).

A koronavírus-járvány miatt továbbra is fontos, hogy a rendelőbe csak bejelentkezéssel, előzetes egyeztetés és – telefonos vagy online – időpontfoglalás után menjünk.

solymáronline