Menetrendi változások a hétvégén

665
Fotó: Volánbusz / Hajba András

A Volánbusz tájékoztatása szerint október 30-án, pénteken még a tanítási szünetben érvényes menetrend szerint közlekednek az autóbuszok. Október 31-én, szombaton a szabadnapoknak, november 1-én, vasárnap a hét első munka és iskolai előadási napját megelőző munkaszüneti napnak megfelelően indulnak a járatok. November 2-án, hétfőn már a tanítási napokon megszokott menetrend szerint járnak majd az autóbuszok.

A vonatok november elsején, Mindenszentek ünnepén a szokásos vasárnapi menetrend szerint közlekednek. A MÁV a forgalmasabb vonalakon – a lehetőségekhez képest – több kocsival indítja az InterCity vonatokat a kegyeleti ünnepeken és az őszi szünet utolsó napján várható nagyobb utasforgalom miatt.

Mindkét közlekedési társaság felhívja az utasok figyelmét, hogy a nagyobb forgalomra készülve lehetőség szerint váltsák meg előre menetjegyüket, illetve részesítsék előnyben az online jegyvásárlási lehetőségeket. Ezen kívül felhívják az utasok figyelmét, hogy tartsák be a közegészségügyi előírásokat, hordjanak maszkot a közösségi közlekedési eszközökön, valamint azon állomási és megállóhelyi helyiségekben, ahol felszállás előtt vagy után tartózkodnak.

solymáronline