November elején áramszünet lesz Solymár egy részén

1909

Bár majdnem egy hónap múlva lesz esedékes, a home office és a digitális oktatás korában nem árt időben felírni a naptárba: 2020. november 4-én, szerdán 9.00–15.30 között Solymár egy nagyobb területén tervezett áramszünet várható.

Az elektromos hálózat ideiglenes lekapcsolására azért kerül sor, mert a Rózsika utcában ki kell cserélni egy 20 kV-os oszlopot – tájékoztatta az Elmű a solymári polgármesteri hivatalt. A szolgáltató minden érintett ingatlan tulajdonosát írásban, szórólapon értesíteni fogja.

Az érintett utcák:
Anna, Györgyhegy, Györgyliget, Hősök, Hősök köz, Mátyás király, Mese, Orgona, Zöldfa, Erdő, Lejtő, Pillman bíró, Szellő, Törökkút, Hóvirág, Ibolya, Pipacs, Erdőalja, Hegy, Kökörcsin, Kökörcsin köz, Rózsika, Völgy, Árpád, Béke, József Attila, Pacsirta, Várhegy, John bíró utca

A részben érintett utcák:
Marcibányi, Munkás, Toldi, Zöldfa köz, Kálvária, Füves, Gerinc, Kápolna, Pilisvörösvári, Szabadság, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az áramszünet – többek között – érinteni fogja a polgármesteri hivatalt, a Lustige Zwerge óvodát, a bölcsődét és a tűzoltószertárat is.

solymáronline