Bursa Hungarica pályázat – Anyagi támogatás a solymári diákoknak

788

Solymár Nagyközség Önkormányzata az EMMIvel együttműködve idén is meghirdeti a Bursa Hungarica pályázatot szociálisan rászoruló, állandó solymári lakhelyű diákok részére.

Azok pályázhatnak, akik valamely felsőoktatási intézmény nappali tagozatos diákjai, vagy még nem nyertek felvételt, de felsőoktatási tanulmányokra készülnek, és családjukban az egy főre eső nettó jövedelem nem éri el az 71.250 forintot. Bővebb információ a támogatás feltételeiről: www.solymar.hu.

Az önkormányzat a pályázaton nyertes hallgatókat anyagi támogatásban részesíti, a támogatáshoz Pest Megye Önkormányzata, illetve az oktatási intézmény is további támogatást nyújthat.

A kérelem az EPER-BURSA rendszerben regisztráció és belépés után kitölthető és kinyomtatható. A pályázatok 2019. november 5. napjáig a Solymári Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán nyújthatók be. A pályázathoz mellékelni kell a pályázók eredeti iskolalátogatási igazolását, valamint a közös háztartásban élő családtagok jogviszonyigazolását (óvodalátogatási igazolás, iskolalátogatási igazolás, jövedelemigazolás, NAV igazolás, Munkaügyi Központ igazolása) is.

solymáronline