Megjelent a Solymári Hírmondó szeptemberi száma

707

Az újságot keressék a solymári postaládákban hétfő (szeptember 9.) és szerda (szeptember 11.) között, a reklámújságos csomagban.

A lapban portrét olvashatnak Lippai Andrea táncművészről, akit idén tüntettek ki Magyar Arany Érdemkereszttel. “A flamenco viselkedésforma, az érzelemkinyilvánítás sajátos formája, elementáris erő, ritmus és energia, szépség, fájdalom, egyszóval életérzés” – mondta az interjúban.

Az úthálózat problémáiról, főutakról és mellékutcákról, közlekedésről, gyorshajtásról és traffipaxokról olvashatnak egy interjút a polgármesterrel. A beszélgetésben szóba kerül az is, hogy Solymáron mekkora lakosságszám-növekedésre kell még számítani.

Beszámolót olvashatnak arról, hogyan ünnepelte a solymári küldöttség Wüstenrotban a 30 éves partnerkapcsolatot, a helytörténet rovat pedig a kapcsolat megszületését idézi fel.

Aki kiírta a postaládájára, hogy nem kér reklámújságot, elképzelhető, hogy Hírmondót sem fog kapni, mivel a lap a reklámújságos csomaggal együtt érkezik. Ha nem kap Hírmondót, érdemes jelezni a terjesztőnél, lehetőség szerint pótolják. Reklamáció: (20) 274-5150, ferenc.hirvonal@gmail.com.

Az újság online ltozatát itt találják.

solymáronline