Családi nyílt napot rendez szombaton a Budapest School Solymár

1583

Április 6-án, szombaton délelőtt családi napra várják az érdeklődőket a solymári Budapest Schoolnál. A szülőket beszélgetés, ismerkedés és jótékonysági vásár várja, a gyerekek pedig a közös játékok mellett olyan foglalkozásokat is kipróbálhatnak, amelyek az intézmény mindennapi rendjében is megtalálhatók.

Lesz mesefoglalkozás, gyerekjóga, táncház, kreatív fejlesztő játékok, angol társasozás, szaladgálás a tornateremben. A GEO-val környezettudatos foglalkozást, a Kezes-lábas játszóházzal interaktív játékokat, a nagykovácsi Firkával falfestést rendeznek a délelőtt keretein belül.

Szülőként közben lehet nézelődni, a tanárokkal beszélgetni, feltehetjük kérdéseinket is. Az esemény ideje alatt jótékonysági vásárt is tartanak, ahol garázsvásár jelleggel válogathatunk a különböző hasznos holmik között és a végén mi mondhatjuk meg, hogy a vételárat kinek ajánljuk fel.

Szeretettel várnak mindenkit szombaton délelőtt a Solymár, Sport u. 38. szám alatt, aki érdeklődik a Budapest School iránt, illetve azokat is, akik akár azonnali kezdéssel vagy szeptembertől szeretnének 3-8 éves gyermekükkel az iskolához csatlakozni.

A részletes program és a regisztráció menete megtalálható a programhoz kapcsolódó facebook-eseménynél.

PA – solymáronline