Településüzemeltetési ügyfélszolgálat kezdi meg munkáját Solymáron

2411

A solymári közterületi problémák kezelését és az ezzel kapcsolatos ügyfélszolgálatot március 11-étől a Solymári Településüzemeltetési Kft. veszi át. A közterületekkel kapcsolatos bejelentéseket hétköznapokon 8 és 12 óra között várja a cég közterületekért felelős munkatársa.

Ide lehet fordulni utakkal, járdákkal, árkokkal kapcsolatos ügyekkel, síkosságmentesítéssel és zöldfelületekkel kapcsolatos ügyekkel, továbbá a hulladékszállításon belül a zöldhulladék elszállításával, a gazdátlan hulladékkal és a közterületi szemetesekkel, ezen kívül a közvilágítással, a vízelvezetőkkel összefüggő és minden egyéb közterületi problémával.

Panaszukkal, bejelentésükkel írhatnak a bejelentes@solymarert.hu e-mail címre, hívhatják a (26) 631-895-ös helyi telefonszámot, vagy felkereshetik a Településüzemeltetés irodáját a Bajcsy-Zsilinszky utca 26-os szám alatt.A bejelentések fogadása délelőtt 8 és 12 óra között történik, délután a panaszok feldolgozására, a bejelentések kivizsgálására kerül sor. A bejelentésekre mindenki nyugtázást és ügyintézés után személyes választ fog kapni. A Településüzemeltetési Kft. célja az új ügyfélszolgálati rendszerrel a közvetlen kommunikáció, az ügyek gyorsabb kivizsgálása és a hatékonyabb ügyintézés.

Fontos, hogy a közterület-felügyelettel kapcsolatos ügyekkel ne a településüzemeltetési ügyfélszolgálatot keressük. Égetéssel, parkolással, zajjal kapcsolatos problémákkal továbbra is a közterület-felügyelet foglalkozik.
Lakatos Béla közterület-felügyelő (30) 871 0543

SÁ – solymáronline