Ünnepi Kalandgyár, gyerekkoncert, sütik és babák a második adventi vasárnapon

836

Az idei advent második vasárnapján, december 9-én többféle délutáni programmal készülnek a Művelődési Házban és a Svábházban. Mindegyik program ingyenesen látogatható, érdemes lesz tehát rájuk időt szakítani és egy izgalmas vasárnap délutánná összefűzni őket.

16 órától sok szeretettel várnak mindenkit az ünnepi Kalandgyárba, ahol sok meglepetéssel készülnek a Művelődési Ház és a Kud-ARC Ifjúsági Egyesület részéről is. Arcfestés és karácsonyfadísz-készítés biztosan lesz a programban, de egyéb – még titokban tartott – meglepetésekkel is hangolódhatunk az ünnepre.

A Svábházban pont ebben az időpontban tartják a Sütőklub adventi délutánját , vagyis a Kalandgyár előtt, alatt vagy közben oda is érdemes lesz átnézni: korhű ruhákba öltöztetett babák és sokféle finomság várja az érdeklődőket. A Sütőklub tízfajta kuglóffal, csokoládés narancshéjjal és hagyományos adventi aprósüteménnyel is készül, ami biztos jól fog esni a Kalandgyárban megéhezett kisebb-nagyobb lurkóknak (és természetesen a felnőtteknek is).

kifli_egyuttes_facebook.jpg
Kép: Kifli együttes facebook-oldala

A második adventi vasárnap ünnepi programját a Kifli együttes 18 órakor kezdődő gyermekkoncertje teszi teljessé, amihez vissza kell sétálnunk a művelődési házba. Az ebben a formációban egy éve működő, de már sokéves közös múlttal rendelkező együttes többnyire saját szerzeményeket játszik. A közelgő ünnepekre való tekintettel műsorra tűznek pár karácsonyi témájú dalt is, melyek éneklésébe a gyerekközönség is bekapcsolódhat.

PA – solymáronline
Forrás: apaczai.com, bauernhaussolymar.blogspot.com