Erős Pista – Red Hot Chili Peppers Tribute koncert lesz decemberben

1833
Fotó: Barsi Zsuzsa

Az Erős Pista névvel fémjelzett Red Hot Chili Peppers Tribute zenekar már 2012-ben, az első Solymári Chili Fesztiválon koncertezett a solymári közönségnek. Idén szeptemberben ismét ők lettek volna a fesztivál fő zenei produkciója, de az extrém időjárás miatt az előadás elmaradt. A KUD-A.R.C. Egyesület – egy kicsit a Chili Mikulás Buli helyett is – december 7-re meghívta a zenekart, akik 21 órától az Apáczai Művelődési Ház nagytermében idézik meg egy Red Hot Chili Peppers-koncert hangulatát.

A koncert előtt egy csípős péntek estével lehet készülődni az előadásra. A kapunyitás 19 órakor lesz, az udvaron felállított büfépultnál a prémium sörök és a forralt bor mellett chilis ételek várják az érdeklődőket.

A koncertre a belépés díjtalan. A rendezvényen pénzadományt gyűjtenek az Utcáról Lakásba Egyesület javára, így segítve munkájukat. Az adományért cserébe tombolajegy jár; a tombolahúzás a koncertet követően a pinceklubban lesz, ahol többek közt csípős nyeremények is várják a nyerteseket.

Az Utcáról Lakásba Egyesület célja, hogy minél több közterületen élő hajléktalan ember költözhessen szociális bérlakásba. Jelenleg ebben Budapesten tudnak segítséget nyújtani, kis ügyfélkörnek. Az Elsőként Lakhatást szemlélet és módszer a hajléktalan emberek elsődleges igényére reagál, vagyis önálló lakhatást kínál.

Kud-A.R.C. Közhasznú Ifjúsági Egyesület