Támogatás solymári diákoknak: már lehet pályázni a 2019-es Bursa Hungaricára

1152

Solymár Nagyközség Önkormányzata az idei évben is meghirdeti a Bursa Hungarica pályázatot azon szociálisan rászoruló, állandó solymári lakosú diákok részére, akik valamely költségtérítéses vagy nem költségtérítéses intézmény nappali tagozatán tanulnak, és a családban az egy főre eső nettó jövedelem nem éri el a 71.250 forintot.

Az Önkormányzat a pályázaton nyertes hallgatókat anyagi támogatásban részesíti, a támogatáshoz Pest Megye Önkormányzata, illetve az oktatási intézmény is további támogatást nyújthat. A kérelem az EPER-BURSA rendszerben, a https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx oldalon történő belépés után kitölthető és kinyomtatható.

A Bursa Hungarica pályázatok 2018. november 6-ig a Solymári Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán nyújthatók be, melyekhez mellékelni kell a pályázók eredeti iskolalátogatási igazolását, valamint a közös háztartásban élő családtagok jogviszony-igazolását (óvodalátogatási igazolás, iskolalátogatási igazolás, jövedelemigazolás, NAV igazolás, Munkaügyi Központ igazolása) is.

A részletes, “A” és “B” típusú pályázati kiírás is letölthető a www.solymar.hu oldalról.

solymáronline
Forrás: solymar.hu