Több mint 12 órája szünetel a vízellátás

3512
Fotó: pixabay.com

A solymári lakosok bejelentése után kapott csak értesítést a DMRV Zrt.-től a Polgármesteri Hivatal a hogy a község magasabban fekvő részein a kánikula ellenére, már tegnap óta nincs vízszolgáltatás.

Alább olvashatják a DMRV Zrt. közleményét:

“Értesítjük, hogy a vízellátó rendszerben keletkezett üzemzavar miatt 2018. 08. 10-étől nyomáscsökkenés, az ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése várható Solymáron az alábbi utcákban:

Ásvány utca – Tavasz utca – Kert utca – Turista utca – Törökkút utca – Meredek utca – Panoráma utca – Kápolna utca – Füves utca – Erdőalja utca által határolt, magasabban fekvő területeken, valamint Kerekhegy területén.

Annak ellenére, hogy Társaságunk minden személyi és technikai eszközét maximális kapacitással működteti a vízellátás biztosítása érdekében, a napok óta tartó rendkívüli kánikulában megnövekedett vízigények (pl. medencék töltése és locsolási célú vízvételezés), valamint a Duna tartósan alacsony vízállása miatt jelentősen lecsökkent vízkivételi lehetőség a vízellátásban üzemzavart okoz.

Az üzemzavar elhárításán kollégáink folyamatosan dolgoznak. Az érintett területeken az ideiglenes ivóvíz-ellátást Társaságunk lajtkocsival biztosítja.

Együttműködésüket és megértő türelmüket köszönjük!”

DMRV DUNA MENTI REGIONÁLIS VÍZMŰ
ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG