A Nyár Társadalmi Szervezete lett a Kud–A.R.C.

1263

A Magnet Bank a Kud–A.R.C. Közhasznú Ifjúsági Egyesületet választotta idén a Nyár Társadalmi szervezetének. Ez azt jelenti, hogy a solymári bankfiókban június 4. és augusztus 31. között megtalálható becsületkasszába bárki adományt helyezhet el számukra. Cserébe a szervezet egy Kud–A.R.C., illetve Chili Fesztivál logós jelvényt kínál az adományozónak.

A Magnet Bank megalakulása óta missziójának tekinti a civil szervezetek támogatását. Az ügyfelek sokféle módon járulhatnak hozzá különféle társadalmi szerveződések működéséhez. A bank mindig új kezdeményezésekkel próbálja minél hatékonyabbá tenni a támogatói tevékenységet. Az Évszak Szervezete Programmal lehetővé teszi, hogy egy adott évszakban, három hónapon keresztül bárki segítse a bank által kiválasztott csoportot adományával.

„A befolyt összeget, mely a nyár végén vehető át, teljes egészében a szeptember elsejei Chili Fesztivál megrendezésére fordítja az egyesület” – mondja Straub István (Bames), a Kud–A.R.C. elnöke. – „Nem mindenki tudja, hogy a solymári chilis rendezvények – Chili Fesztivál, Chili Mikulás – mögött is a Kud–A.R.C. áll. Az első fesztivált 2012-ben rendeztük, azóta országos hírű eseménnyé nőtte ki magát, és mára összefonódott Solymár nevével.”

Fotó: facebook.com/SolymariChiliFesztival/

Az egyesület, melynek az Apáczai Csere János Művelődési Ház ad otthont, kizárólag önkéntesekkel szervezi és bonyolítja le rendezvényeit, lehetőséget kínálva a fiataloknak a közösségben, közösségért való tevékenykedés megtapasztalására. Céljaik között szerepel a fiatal tehetségek felkutatása, fellépési, kiállítási lehetőség biztosítása a művelődési ház pinceklubjában, a Kud-ART galériában, és különféle saját szervezésű programokon, mint például a Chili Fesztivál.

apaczai.com