Véget ért a nagy szilveszteri csata – 3 könnyű sérülésről tud a rendőrség

1348

Harctéri tudósítónk jelentette: tegnap éjfél előtt legtöbb helyen a könnyű-tüzérség szórványosan lőtte a semmit, majd éjjel 12 óra után beindult a 2. Ukrán Front, katyusákat megszégyenítő zárótűzzel. A cél ugyancsak a semmi volt és sikerült is eltalálni valamennyit. Hősies küzdelemben az összes semmit megsemmisítettük, jöhet a 2018-as év. Óvatos becslések szerint is sok tízmillió forintot lőttünk el a semmibe. Megérte – bár a kutyák lehet, hogy mást gondolnak erről.

A police.hu rendőrségi hivatalos oldalon közzétett információk szerint a rendőrség pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt, 2017. december 31-én 12 óra és 2018. január 1-jén 6 óra között, 15 esetben 12 személlyel szemben indított eljárást országszerte. Ezzel kapcsolatosan 3 könnyű sérüléssel végződő baleset jutott a rendőrség tudomására.

Százhalombattán, a Szent István téren tűzijáték repült egy 8 éves kislány arcának, aki könnyű sérülést szenvedett. Szolnokon feltehetően egy pirotechnikai terméktől megsérült egy németjuhász kutya, az állatnak a tappancsa roncsolódott. A rendőrök önkéntes állatvédő segítségével gondoskodtak az orvosi ellátásáról. Szombathelyen éjfélkor egy üres lakás ablakába beszorult egy utcáról indított „rakéta”, aminek következtében az ablak meggyulladt, anyagi kár keletkezett. Zalaegerszegen szintén egy tűzijátéktermék tört be egy ablakot.

Pomázon szilveszter előtt két nappal a rendőrök egy budapesti fiatal férfit állítottak elő, akinél 99 darab petárdát találtak.