Dudás húzta a talpalávalót

1130

Az alábbi videókkal a vasárnapi Kalandgyár hangulatából kínálunk ízelítőt. Egy valódi Napra-forgó mulatságon vehettünk részt. A hasonló című könyvsorozat szerzői rendszeres foglalkozást tartanak Békásmegyeren, (lásd korábbi cikkünket) és most Solymáron vendégeskedtek. Malacfej könyvjelzőt hajtogattunk, majd duda-szóra táncoltunk, énekeltünk, játszottunk. Egy szívmelengetően kedves, tréfás fordulatokkal tarkított történetet hallhattunk, mely visszarepített minket a múlt század elejének falusi miliőjébe.

„Ez egy igazán tartalmas családi program” – tudtuk meg Jármy Évától, a Kalandgyár programfelelősétől. – „Mivel már szinte minden ünnepkörnek, jeles napnak megvan a napra-forgós feldolgozása, folynak a tárgyalások, hogy időről időre rendszeres szereplői legyenek az alkalmainknak. Szeretettel hívjuk a kisiskolás-óvodás korosztályt ezekre a havonta más-más érdekességekkel jelentkező ingyenes programokra, melyeknek az Apáczai Csere János Művelődési Ház ad otthont.

Decemberi, ünnepi Kalandgyárunkra a Holdfű Színház Hattyúfívérek című bábelőadását tűztük műsorra, melyre már kaphatók a jegyek 500 forintos áron a művelődési ház irodájában.”