Kössük föl a … kötényt! – Nevezzünk a chilis süti-versenyre!

1504
A tavalyi legjobbak

December első szombatja a Chili Mikulás Buli immár hagyományos időpontja. Azért kell már idejében feljegyeznünk a dátumot, hogy le ne késsünk a szokásos chilis süti-verseny nevezési határidejéről!

Az édes és sós kategóriában induló süteményeket független szakértőkből álló zsűri értékeli. Érdemes benevezni, hiszen minden versenyzőt jutalmaznak a szervezők. A legjobbak – többek között – chili fesztiválos szakácsköténnyel gazdagodhatnak.

Jelentkezni 2017. november 29. 24.00 óráig lehet, a következő módokon:

Akik követik a chilis rendezvényeket, tudják, hogy a szervezők fontosnak tartják a folytonos megújulást, hogy minél változatosabb és színvonalasabb programokat és minden igényt kielégítő fesztivált kínáljanak az egész ország területéről érkező közönségnek és termelőknek. Ezért most is változtatnak, mindjárt a kezdési időponttal indítva: ez alkalommal már 12.00 órától kezdődik a buli!
Az árusok idén az udvart vehetik birtokukba a kinőtt nagyterem helyett, hamisítatlan karácsonyi (chili) vásár hangulatot teremtve.
A felszabadult nagyteremben kapnak helyet a színpadi programok. A délután a gyerekeké, lesz zenés műsor, kézműves program és találkozhatnak ismét a Chili Mikulással.
Kora estétől pedig kávéházi hangulatban színvonalas koncerteket élvezhetünk.

Ízelítő a 2016-os nevezőkből: