Kötelező haladási irány a Bécsi úton – Óbuda vezetése nem ért egyet

1993
Fotó: obuda.hu

Ahogy az megírtuk, hétfőtől kezdve nem lehet balra kanyarodni a Bécsi úton a főváros felé haladva a Pomázi útnál. Olvasóink hozzászólásából egyértelműen kiderült, hogy örvendetesnek tartják ezt a változtatást, nem így azonban a III. kerület vezetése – tudhattuk meg az obuda.hu portálról.

A III. kerület vezetése nem ért egyet az intézkedéssel. A sajtóban megjelentekkel szemben kamerát nem üzemeltet a III. kerület a területen, így bírságolni sem bírságol.

Előzetes tájékoztatás és egyeztetés nélkül hétfőn a Bécsi út – Pomázi út kereszteződésénél a Budapest Közút Zrt. egy kötelező haladási irányt jelző táblát helyezett ki, amellyel a városhatár irányából megszüntette a Bécsi útról a Pomázi útra kanyarodás lehetőségét.

A polgármester sajnálatosnak tartja, hogy a kerületet érintő fontos változtatásokról, mint például az 1-es villamos meghosszabbításának elmaradásáról, az utóbbi időben kizárólag a sajtóból értesül a III. kerület vezetése.

A sajtóhírekben megjelentekkel szemben pedig az igazság az, hogy semmilyen kamerát nem üzemeltet a III. kerület a területen, így bírságolni sem bírságol.”