Gyerekszínház, öko-labirintus Velencén – Programok az egész családnak

1226

Az Esztrád Színház Velencei VíziSzínháza ezen a nyáron is egyedülálló programsorozattal szeretné gazdagítani az igényes szórakozást kedvelőket. A Korzó Tetőteraszon bemutatásra kerülő előadások minden korosztály számára tartalmas kikapcsolódást ígérnek. A Folkteraszon a  gyerekeknek péntektől vasárnapig, 14 órától 18 óráig  tartanak foglalkozásokat, de itt fedezhetik fel az öko-labirintus rejtelmeit is.

Bábelőadásokkal, kreatív, interaktív előadásokkal várják a kicsiket, óvodapedagógusok és szakképzett gyermekfelügyelők óvó tekintete mellett. A családosoknak 18 órától Gyermekszínház. Kivételes program az Ugródeszka, amely 19 órai kezdettel a Színitanodáknak és nívós amatőr csoportoknak ad bemutatkozási lehetőséget. A 20.30-kor kezdődő előadások műsorának összeállításakor, valamint a fellépő művészek kiválasztásakor a szervezők szerettek volna minden korosztály számára gazdag, igényes szórakozást biztosítani.

Ezen a nyáron, minden hétvégén, összesen 133 programmal, jegy – és bérlet akciókkal, hagyományőrző foglalkozásokkal, Öko labirintus játszóházzal várják az idelátogatókat.
A Velencei tó évek óta kiváló vízminőséggel és természetközeli atmoszférával várja a pihenni, sportolni vágyókat.