A solymári rendőrök találtak meg egy eltűnt, 82 éves férfit

1588

A Budaörsi Rendőrkapitányság Pilisvörösvári Rendőrsének járőrei szolgálati idejük alatt polgárőrökkel, és kutyás mentőcsoport segítségével egy 82 éves piliscsabai férfit kezdtek keresni január 3-án a késő esti órákban. A rendőrséget este fél hétkor értesítette egy idős asszony, hogy a férje a kora délutáni órákban elment sétálni, de nem tért haza. A rendőrök kutatócsoportot hoztak létre és megkezdték az eltűnt személy keresését, amit hajnali fél egykor felfüggesztettek.

Január 4-én reggel 8 órakor újra elkezdték az idős férfi keresését, 10 óra 30 perckor egy állampolgár betelefonált a rendőrségre, hogy látta a keresett személyt Pilisvörösvár egyik utcájában.

A bejelentő által elmondott helyen, a solymári körzeti megbízottak megtalálták a 82 éves férfit, akin csak fél pár cipő volt és teljesen áthűlt, viselkedése pedig zavart volt. A rendőrök beültették a szolgálati autóba és takaróval betakarták, majd mentőt kértek hozzá. Az Országos Mentőszolgálat munkatársai az idős férfit kórházba szállították.