Kalandgyári visszatekintő és egy új, januári program

1235

Idei utolsó kalandgyári foglalkozásunk, immár a kilencedik, december 11-én volt
a művelődési házban. Reméljük sok gyerek szórakozott kreatívan és felhőtlenül ezúttal is. Az évadzárón a Fantáziamalom adott elő 3 népmesét, melynek során a kisebb-nagyobb szerepekbe a vendégeinket is bevonták.

Visszatekintve, szép és tartalmas évet zárunk. Januárban az első Kalandgyáron még izgultunk, hány kisgyerek jön el az első családi bűvészkedős délutánra, de szerencsére sokan érkeztek, és maradt is egy bizonyos törzsközönség, melyhez minden alkalommal  újabb és újabb családok csatlakoztak. Azóta jártunk az indiánok földjén, kutyákat idomítottunk, Varró Dániel verseit hallgattuk, sőt testközelből láttunk a teremben rókát és egeret is. Ígéretünkhöz híven úgy állítottuk össze ezeket a délutánokat, hogy egy többé-kevésbé interaktív műsorszám után kézműveskedésben is kipróbálhatták magukat a vendégek. Ezt a hagyományt szeretnénk folytatni jövőre is!

Minden igyekezetünk ellenére azonban, vannak, akik még nem hallottak a Kalandgyárról!

Kérjük, hogy akiknek tetszett, meséljék el ismerőseiknek, ovistársaiknak, legyünk minél többen ezeken az alkalmakon! Jövőre is sok ötlettel várjuk a kedves gyerekeket, és családjukat!

A következő program 2017. január 15-én vasárnap 16. órától lesz. Zsúrjátékokat
játszunk, és megünnepeljük a Kalandgyár 1 éves születésnapját!

Marlok Ágnes