VB-jegyet karácsonyra!

2232

Akár karácsonyi ajándékként is vásárolhatunk jegyet a jövő évi vizes világbajnokságra, hiszen december 1-jén indul el a jegyértékesítés Magyarország eddigi legnagyobb sporteseményére.

„Mérföldkő ez, bízunk benne, hogy sokan örömmel élnek majd a lehetőséggel már idén is, hogy meglepjék magukat, szeretteiket, barátaikat. Az volt a célunk, és ez találkozott az elvárásokkal is, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhető legyen a világbajnokság. Megfizethető árakat alakítottunk ki, már 500-1000 forinttól jegyhez lehet jutni, ami garancia lehet arra, hogy rengeteg magyar ember átélje a világbajnokság legszebb pillanatait” – mondta Szántó Éva a Világbajnokságot szervező cég ügyvezető igazgatója.

A gőzerővel épülő Dagály Úszóaréna 12 ezres lelátóján 9 ezer jegyet lehet értékesíteni a napi versenyekre, itt rendezik majd az úszó- és műugróversenyeket. A Hajós Alfréd Uszodában 8 ezres lelátót alakítanak ki a vízilabdatornára, erre is óriási az érdeklődés. A Battyhány téren zajló óriás-toronyugrást közvetlenül közelről egy 1200 fős lelátón lehet végig izgulni, és nagyjából ekkora lelátó lesz a balatonfüredi nyílt vízi úszás helyszínén is. A Városligetben felállított alkalmi medencében, amelyben a szinkronúszás versenyszámait bonyolítják majd le, ennél nagyobb, körülbelül 3 ezres, arénaként funkcionáló lelátót építenek fel.

A jegyeket, bérleteket a jegyed.hu oldalon lehet majd december 1-jétől megvásárolni, ez a felület elérhető a fina-budapest2017.com oldalról is.