Hogy érzi itt magát a Kautzky család? – folytatódik Kondor Katalin beszélgetős műsora a Bauernhausban

1830

Jövő hét pénteken – december 2-án – 18 órakor folytatódik Kondor Katalin portrésorozata a Svábházban.

Az Arcok és Harcok című est vendége ezúttal Kautzky Armand Jászai Mari-díjas színművész lesz, aki feleségével és két gyermekével hosszú évek óta Solymáron él a Hudweidén.
A színész nemcsak az operabálok kedvelt házigazdája, de számos színházi szerepe mellett szívesen vállal szerepet egy-egy solymári jótékonysági hangversenyen is.

  • Amikor házat kerestek, miért esett a választás Solymárra?
  • Hogy érzi itt magát a Kautzky család?
  • Vannak-e itteni barátaik?
  • Mennyire kísérik figyelemmel a solymári kulturális életet?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatunk választ az est folyamán, melyre a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a bauernhaus@solymar.hu e-mail címen vagy a +36 (30) 197-4963-es telefonszámon lehet.

„Szakmai alázat és odaadás nélkül nincs semmi, semmiféle munkát nem érdemes elkezdeni alázat nélkül” – vallja Kautzky Armand.
Úgy gondolja, hogy a világunk egy tökéletes egész, amiben a környezettudatosság is pontosan erre figyelmeztet, hogy részei vagyunk ennek az egységnek. Azt látja, hogy többen csak élnek bele a világba öntudatosan. „Én azt a világot mondom tökéletesnek, ami az ember nélkül van. Az ember, amikor tökéletesíteni próbálja, azzal teszi tönkre.”
A közönséggel, a kollégákkal, a háttérben dolgozó emberekkel is egyformán alázatos – a színház is egy tökéletes rendszer, amiben mindenkinek megvan a saját helye.
Az arány, az erény. A túlzás az káros minden téren, mert olyan irányba tereli az embert, ami már nem jó. Fontosnak tartja, és ezt tanítja is, hogy ki kell alakuljon az emberekben egy egészséges énkép, meg kell találnunk magunkban a hibákat, de a szépet is, és ez utóbbit kell hangsúlyozni.
sztarportre.hu