Indul az ajándéklánc!

1478

Úgy tűnik, Kovács Erika, a nagycsaládosok helyi szervezetének idén leköszönt elnöke kifogyhatatlan az ötletekből. Az ötgyerekes anyuka ezúttal karácsonyi ajándékozó láncot indított, melynek lényege, hogy ismerősök és ismeretlenek a maguk készítette ajándékkal lepik meg egymást.

„Elindítok egy ajándékozó láncot itt, a feltételek egyszerűek, mindig annak kell ajándékot készítened aki a sorban mögötted áll, és attól kapsz ajándékot aki előtted van. Az ajándék saját készítésű apró tárgy lehet, vagy egy kép, egy szép képeslap vagy a fantáziátokra bízom. A lényeg a saját készítés és nem az érték. Bízom benne, hogy sokatok örömét leli majd ebben, és hosszú lánc alakul ki. Az elkészült és megkapott ajándékokról jó lenne ha mindenki készítene egy fotót, így látni fogjuk, hogy kik azok akik ajándékot kaptak” – írja közösségi oldalán.

„Az ötletet egy kézműves oldal adta, és a közelgő karácsony inspirálta. A facebookos oldalamon megadott linken jelentkezhetnek az érdeklődők, és mindenki a listán előtte állónak készíthet ajándékot. Ilyenkor, miután az ajándékozó és a leendő megajándékozott felveszik a kapcsolatot, természetesen nem árt kicsit tanulmányozni a megajándékozandó ízlését, kedvenc időtöltését, hogy valóban személyre szabott, hasznos ajándékok készülhessenek. Remélem, sikeres lesz a kezdeményezés, és hagyományt tudok vele teremteni” – mondta a SolymárOnline-nak.