Szavazzunk a Cédrusra!

1325

A Magnet Magyar Közösségi Bank, ebben az évben úgy döntött, hogy társadalmi párbeszédet kezdeményez, annak érdekében, hogy közösen döntsenek a bank társasági adójának (TAO) szétosztásáról.

Mi is a TAO?

A társasági adó, olyan jövedelemadó, amelyet gazdasági tevékenységet folytató társaságok bizonyos feltételek mellett felajánlhatnak látványcsapat-sport és előadó-művészet kategóriákban működő befogadó intézményeknek. Most itt az alkalom, hogy bárki beleszólhasson, hogy kikhez jusson el ez az összeg?

Aki ellátogat a bank honlapjára, szavazatával segítheti a számára leginkább szimpatikus szervezetet. 27 befogadó várja a voksokat, köztük a solymári Cédrus Táncegyüttes. Fontos tudni, hogy mindenki csak egyszer tudja leadni szavazatát. A rendelkezésre álló összegből, a szavazatok arányában fogják támogatni a listán szereplőket.

A solymári Cédrus Táncegyüttes kérése

A Cédrus Táncegyüttes, mint előadó-művészeti társaság minden évben TAÖ támogatásra jogosult. Idén számlavezető bankunk, a Magnet Magyar Közösségi Bank is szeretne Tao-támogatást adni az arra jogosult civil szervezeteknek. A támogatás feltétele, hogy minél többen szavazzanak a meghívott civil szervezetek valamelyikére. Bárki leadhatja szavazatát egy kattintással és a listában megjelenő Cédrus Táncegyüttes támogatásával.

Itt tudja őket támogatni!

Köszönjük, ha segítségével támogatja munkánkat! Aki megteheti, azt arra kérjük, továbbítsa lérésünket ismerőseinek, hogy az idén rendelkezésünkre álló keretet kimeríthessük további munkánk elősegítése érdekében. A támogatási rendszer október 23-ig él az oldalon.