Hűvösvölgy és a Móricz Zsigmond körtér között pótlóbusz jár a hétvégén

1525

2016. október 8-án (szombaton), 9-én (vasárnap) és 16-án (vasárnap) villamosvágány-karbantartási munkákat végeznek Budagyöngye és Hűvösvölgy között, ezért változik egyes budai villamosjáratok közlekedése.

  • Az 59-es villamos a Szent János Kórháztól, az 59A villamos pedig a Széll Kálmán tér M végállomásról eredeti, menetrend szerinti útvonalán a Márton Áron térig közlekedik. Az 59B nem jár.
  • Az 56A és a 61-es villamos sem közlekedik.
  • A 61-es pótlóbusz meghosszabbított útvonalon, Hűvösvölgy és a Móricz Zsigmond körtér M között közlekedik, a Széll Kálmán tér M és a Móricz Zsigmond körtér M között a Krisztina körút–Alkotás utca–Villányi út útvonalon. Így a buszjárat egyszerre pótolja a 17-es, az 56A és az 59B, valamint a 61-es villamost.

A pótlóbusz a Móricz Zsigmond körtér M felől Hűvösvölgy felé közlekedve a Móricz Zsigmond körtér–Villányi út–Budaörsi út–Alkotás utca–Magyar jakobinusok tere–Krisztina körút–Széll Kálmán tér–Szilágyi Erzsébet fasor–Hűvösvölgyi út–Hűvösvölgy útvonalon halad.
Visszafelé a Hűvösvölgy–Hűvösvölgyi út–Szilágyi Erzsébet fasor–Széll Kálmán tér–Krisztina körút–Magyar jakobinusok tere–Alkotás utca–Budaörsi út–Villányi út az útvonala.

Forrás: BKK