Szombaton vízipisztollyal döntenek rekordot a Millenárison

1802

Újabb vizes rekord felállítására készülnek a magyarok: szombaton délben közel 1000 ember fog egymásra lövöldözni vízipisztolyokkal. Ezzel a szervezők szándéka szerint megdől majd a legnagyobb számú résztvevővel megrendezett vízipisztoly csata hazai rekordja.

Holnap, augusztus 27-én 10 órától szeretettel várnak mindenkit, aki szívesen lenne részese lenne egy nagyszabású rekordkísérletnek. A vízipisztoly csata helyszíne Budapesten, a Millenáris Teátrum épülete melletti füves terület lesz, ahová több mint 1000 embert várnak a szervezők. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött, hogy bizonyítható legyen a rekorddöntés ténye. Minden résztvevő sorszámot és a részvételt igazoló oklevelet, valamint ajándékot kap.

vizipisztoly_csata_2

Szerencsére az időjárás is támogatja a rekordkísérlet megvalósulását, hiszen szombaton egész nap zavartalan napsütés és 31 Celsius-fokos csúcshőmérséklet várható. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy lehetőség szerint mindenki saját vízipisztollyal érkezzen – a játékfegyverekhez vízellátást, valamint öltözőt és ingyenes ruhatárat biztosítanak a rendezvény ideje alatt. A mozgalom célja, hogy minél több fiatalt mozdítson ki a képernyők elől, és vegyen rá a közösségben sportolásra.

vizipisztoly_csata

A legtöbb résztvevővel megrendezett vízipisztoly csata jelenlegi rekordja 750 fő, ezt 2012 júniusában állították fel a Szigetváron.