Szó nélkül leütötték

1344

A következő esetnek szerencsére nincs solymári vonatkozása, viszont annyira megdöbbentő, hogy úgy döntöttünk, közzé tesszük. Egyre több az ilyen eset, különösen Budapesten.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága könnyű testi sértés vétség miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.
Az ismeretlen férfi 2016. április 19-én 14 óra körül a Budapest VI., Király utca és Nagymező utca kereszteződésében odalépett egy férfihoz és egyszer arcon ütötte. A sértett ennek következtében elesett.
Az ismeretlen tettes ezután egy másik férfival elhagyta a helyszínt.
Az elkövető egy 25-35 év körüli, átlagos testalkatú, kopaszodó, világos hajú férfi. Az elkövetéskor fekete nadrágot, fekete pulóvert, barna cipőt, valamint fekete hátizsákot viselt.

Az elkövetőről felvétel áll rendelkezésre.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8141 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a 06rk@budapest.police.hu e-mail címre.

Forrás: police.hu