Rióra hangolnak a hírességek!

1344

30 nappal az ötkarikás játékok első versenynapja előtt megkezdődik a visszaszámlálás: holnap, július 7-én a kvótát szerzett sportolóink fogadalmat tesznek.

 A 2016-os nyár a sport és szurkolás szellemében telik, a foci EB végével sem kell mélyre süllyesztenünk a nemzeti színű zászlókat és szurkolói kellékeket, lassan itt az ideje elkezdeni a hangolódást a 2016-os Riói Olimpiai Játékokra.

A felkészülést megnyitva indult el a közösségi oldalakon a #RioLook álarcos őrület, melyhez számos híresség és blogger is csatlakozott. Hosszú Katinka mellett Oláh Gergő, Kozma Orsi és Balla Eszter is meghívta követőit egy Rióra hangoló rendezvényére, ahol garantált lesz a brazil hangulat. S bár Hosszú Katinka a felkészülés miatt nem tud ott lenni a rendezvényen, azért kedvcsinálóként elkészítette egyik kabalája álarcos frizuráját.

Hosszú Katinka

Július 14-én, csütörtökön 12 és 20 óra között a Westend City Center Millennium udvarában zenével, szamba táncosokkal, riói hangulatot idéző profi sminkekkel és frizurákkal várnak mindenkit. Az odalátogatók kipróbálhatják szerencséjüket, termékcsomagokat és #RioLook álarcot, valamint számos más meglepetést is nyerhetnek.

A hétvégén bemutatták a 2016-os riói olimpia hivatalos indulóját is. A dalt egy brazil rapper, Thiaquinho énekli, a címe: Lélek és Szív, azaz Alma e Coração!