Bálint gazda 97 évesen is simán veri Majkát és Liptait

1167
Bálint György (Bálint gazda) az Indonézia különleges virágait bemutató Orchidea és Bromélia Kiállításon a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, a Vajdahunyadvárban 2013. április 26-án. MTI Fotó: Kallos Bea

Több mint 345 ezer követője van Bálint gazdának a Facebookon, és ezzel olyan hírességeket is megelőz, mint például Majka vagy Liptai Claudia. A 97 éves szakember ma is tele van életkedvvel, új könyvének anyagát például mostanában adta át kiadójának.

Rengeteg követője van Bálint Györgynek a Facebookon – számolt be a Hot!. A Bálint gazdaként ismert „médiakertész” a 345 ezres követői létszámmal megelőzi például Majkát, akinek 325 ezres, vagy Liptai Claudiát, akinek 115 ezres rajongói bázisa van.

Bálint gazda saját maga kezeli Facebook oldalát, és 97 éves kora ellenére tele van életkedvvel. Minden nap dolgozik, cikkeket ír, új könyvének anyagát pedig a napokban adta le a kiadónak.

Bálint György ma is érzi annak a balesetnek a következményeit, amelyet néhány éve szenvedett el. Félévente például kórházba kell vonulnia, ahol infúziókat kap. Ma a nála 27 évvel fiatalabb feleségével, Antóniával él. Összesen egyébként négyszer nősült, de csak három felesége volt, mivel első feleségével kétszer házasodott össze.

Forrás: agrarszektor.hu